Icono del sitio Sandra Arcos

Sandra

Sóc la Sandra Arcos i sóc Mentora, Consultora i Formadora d’Empreses i Professionals en:

Emprenedoria Corporativa | Marketing 3.0 | Project Management | Metodologies Àgils | Scrum | Optimització de Processos de Negoci (BPM) | Ads Campaigns | Ecommerce | Phygital CX | Analytics | Metaversos | Techno-Ethics

En ple entorn TUNA, la permanència de l’expertesa és efímera i per mantenir-la cal reskilling i upskilling diari per potenciar i matenir una forta musculatura empresarial i digital.

Considero un privilegi la facilitat d’adaptació que m’ha mantingut sempre enfocada i centrada enmig de tsunamis i tifons així com la llavor humanista que m’empeny a cultivar constantment el pensament crític davant els reptes tecnològics que ens transformen com a societat i persones amb els seus riscos i oportunitats.

Les vivències del meu passat, desenvolupant competències en entorns d’alta complexitat relacionades amb el lideratge i la gestió d’equips, la millora de processos, la creació i implementació de sistemes de treball i el desenvolupament de productes i serveis, són una font de coneixement i experiències que transfereixo avui com a mentora especialitzada en emprenedoria corporativa, mindset i gestió del canvi.

Des de fa 6 anys treballo en projectes de digitalització de negocis per a empreses de diferents països i sectors molt diversos que volen optimitzar workflows, precisar i millorar la comunicació amb equips i clients i augmentar les seves vendes amb una visió centrada en el client i generant impacte positiu en la societat.

Treballo amb projectes d’Agile Marketing, implementant estratègies de comercialització i captació online en el marc de treball Scrum, potenciant i incrementant l’avantatge competitiu d’empreses que volen donar respostes precises i altament personalitzades als seus clients en temps real.

Investigo àrees d’aplicació de xarxes Blockchain per a negocis i impulso la tokenització d’actius i la virtualització d’activitats en metaversos DAOs com a ecosistemes plens de valor per als nostres clients en un entorn d’experiència immersiva incomparable.

Col.laboro com a Assessora i Professora a Cecot en les àrees d’expertesa: Ads Campaigns, Digital Business Management, Phygital Customer Experience i Agile Marketing.

Col.laboro en el programa S.O.S Mentoring acompanyant com a Mentora a emprenedors i emprenedores en el seu viatge de la creativitat a la innovació real en la creació de negocis i activitats econòmiques multi-sectorials.

Ponència a l’Agècnia Catalana de Conum, al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, sobre “Les Empreses i els Establiments Comercials: Adaptaciones a la Realitat Actual.”

Novembre 2022

Orientada a les persones i als equips, a la productivitat i la salut empresarial.

Fem junts que el teu negoci creixi i prosperi desafiant els reptes presents i futurs. ⁣

La Transformació Digital cobra sentit quan posem les tecnologies al servei de les persones amb el propósit de millorar la seva qualitat de vida, el seu rendimient i el seu potencial.

M’he dedicat sempre en cos i ànima al desenvolupament i la millora de processos de negoci, a perseguir incansablement una Experiència de Client que excedís les seves expectatives i a lligar els processos operatius amb la promesa de marketing de les organitzacions.

Un consell:

“Si vols fer allò que fa palpitar el teu cor de vertigen i vida, mai deixis que la por o la mandra decideixin per tu.”

Per a més detalls sobre la meva trajectòria professionals, formació acadèmica i certificacions pots visitar el meu perfil de Linkedin.

Salir de la versión móvil