Icono del sitio Sandra Arcos

Sobre mi

Sóc la Sandra Arcos i sóc Mentora, Consultora i Formadora especialitzada en:

Emprendedoria | Agile Management | Comunicació Digital

La Transformació Digital cobra sentit quan posem les tecnologies al servei de les persones amb el propósit de millorar la seva qualitat de vida, el seu rendimient i el seu potencial.

M’he dedicat sempre en cos i ànoma al Desenvolupament i la Millora de Processos de Negoci, a perseguir incansablement la Experiència de Client més positiva i satisfactòria i a disenyar i implementar Estratègias de Comunicació Digital eficients per a millorar la reputació de marca i incrementar les conversions.

La Formació Presencial i Online a mida per a Empreses i Professionals és un dels meus àmbits principals d’actuació. Els meus cursos formatius i talers experimentals es caracteritzen per ser altament participatius i oferir un alt contingut en dinàmiques de grup.

Com a Directora de Processos i Operacions en el sector hoteler, he liderat equips de treball estelars durant més de 15 anys en diferents països i molt diverses cultures. Ha estat en aquest sector en el què vaig començar a desenvolupar nous sistemes de Branding, Captació i Fidelització a través de les noves tecnologias digitals.

Acompanyo a persones Emprenedores, Directives i Líders que volen incrementar la eficiència i productivitat de les seves activitats millorant les seves habilitats personals i capacitats empresarials.

Per aconseguir-ho, el meu coneixement i la meva experiència és transferir des d’una comunicació honesta i autèntica acompanyant i oferint orientació en el procés d’aprenentatge.

Un consell:

«Si vols fer allò que fa palpitar el teu cor de vertigen i vida, mai deixis que la por o la mandra decideixin per tu.»

Salir de la versión móvil