Aprèn a prendre les decisions adequades en la definició i desenvolupament del teu projecte emprenedor i a implementar aquestes decisions de manera confiada, organitzada i eficient. Minimitza riscos i errors gràcies a un acompanyament experimentat.

Àrees principals d’acompanyament en el meu Espai de Confianças:

Autoconeixement com a base per a actuar i respondre sobre un sentir i un ser conscient.

Autogestió i Autolideratge per a potenciar la capacitat de resiliència i auto-motivació, el sentiment de competència, la presa de decisions assertiva, la gestió emocional constructiva i la gestió àgil de processos.

Desenvolupament del teu potencial i el teu talent amb plenitud, eliminant barreres i bloquejos i amplificant les teves oportunitats.

Desenvolupament d’una visió personal vital, realista, enfocada i clara.

Desenvolupament de les teves Soft Skills potenciant les teves habilitats i competèncias sociales i interpersonales, avui altamene demandades, relacionades amb la capacitat de comunicació, gestió emocional, gestió del canvi, adaptabilitat, treball en equip i habilitats de lideratge.

Descubrir i implementar tècniques de treball basades en Smart Working com a filosofia de gestió eficient i sostenible.

Aprendre l’aplicació de tècniques àgiles de Gestió del Tiemps per aconseguir una fusió personal-professional favorable i equilibrada.

Aprendre a comunicar-te i a relacionar-te efectiva i assertivamente amb tots els teus Stakeholders implicats en el teu projecte o negoci per a reforçar i consolidar vincles de confiança i un bon rendiment de treball.

Aprender a aplicar tècniques d’Intel.ligència Social-Digital en el teu negoci o projecte per a una comercialització de marca positiva.

Totes les sessions del meu Programa Personal de Mentoring son one-to-one i estan enfocades al desenvolupament de competència i habilitats personals per a ser aplicades directament sobre l’experiència en l’àmbit dels Projectes, la Organització Empresarial, l’Emprenedoria i els Negocis amb presència digital.

A %d blogueros les gusta esto: